П`ятниця, 29.03.2024, 04:49
Вітаю Вас Гість | RSS

Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів с. Личківці

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Серпень » 19

1 червня 2016 року учні  4 класу ( класовод Вишньовська Ольга Петрівна) здійснили поїздку у міста Тернопіль і Збараж.

      У Тернополі школярі відвідали краєзнавчий музей. Дітям цікаво було дізнатися про минуле і сучасне рідного краю, про рослинний і тваринний світ Тернопільщини, звичаї і традиції нашого народу.

      Учні побували також  у Тернопільському драматичному театрі. Школярі з захопленням переглянули виставу

 « Дванадцять місяців» на сучасний лад.

       Цікавою і змістовною була екскурсія до Збаража. Діти відвідали фортецю. Тут вони побачили стародавню зброю, різноманітні монети, церковні атрибути… Особливо захопила дітей виставка справжніх майстрів по дереву. Учні побачили багато видів різних церков. З сумом згадували школярі катівні,  які довелось їм побачити.

      На закінчення поїздки ... Читати далі »

Переглядів: 449 | Додав: shkola | Дата: 19.08.2016 | Коментарі (0)

30 і 31 травня 2016 року учні 8 і 6 класів , разом із своїми класними керівниками Пагут Марією Ярославівною та Дутчак Людмилою Іванівною, мандрували стежинами рідного краю, мали можливість ознайомитися із красою Надзбручанської землі, поглибили свої знання про історію своєї місцевості, її культури.

       Школярі відвідали заповідник «Медобори», подорожували Франковими стежками у селі Вікно.

                 О краю мій, Підгір`я ти прекрасне,

                 Як я люблю, як я люблю тебе.

                 Мов зірка та, що світить і не гасне,

Так та любов в душі моїй живе.

                ... Читати далі »

Переглядів: 387 | Додав: shkola | Дата: 19.08.2016 | Коментарі (0)

 

Ось і настав цей день  - 4 червня 2016 року – день прощання зі школою. Попереду незвідана даль.  Позаду – батьківський поріг та протоптана стежка до шкільного двору… Подвір’я школи майоріло різнобарв’ям квітів, святковим вбранням, добрими і щирими посмішками. Уся шкільна родина зібралася на традиційне свято випускного вечора.

Заступник директора з виховної роботи Стадник Оксана Іванівна зачитала наказ про випуск учнів 11 класу, директор школи Шеремета Оксана Іванівна вручила атестати. Цього року стіни школи залишили 12 випускників.До вітань  приєдналися батьки, рідні, друзі.

Звучали слова подяки від одинадцятикласників вчителям, батькам, мрії про майбутнє.

       Випускники кружляли  у прощальному вальсі, в якому поринули  у спогади, мрії, сподівання, відчували радість, смуток та світлу печаль…

Дорогі випускники! Не забувайте, що навчалися ви дл ... Читати далі »

Переглядів: 472 | Додав: shkola | Дата: 19.08.2016 | Коментарі (0)

Весело всміхається травень

бо скінчилась навчання пора

і зібралась на дзвоник останній

вся весела шкільна дітвора

Промайнув іще один навчальний рік. Настала хвилююча мить свята Останнього дзвоника. І для учнів, і для вчителів це чудова шкільна традиція.

      Свято розпочалося святою літургією у церкві Святого Миколая, що  у селі Личківцях. 

Привітали школярів  директор школи Шеремета О.І. та заступник директора з навчально-виховної роботи Стадник О.І.

На урочистій лінійці були присутні о. Андрій (настоятель церкви святого Миколая с. Личківці) та о. Олег (настоятель церкви святої Покрови   c.Трибухівці), які поблагословили  усіх учасників свята.

Дирекція школи підвела підсумок роботи за навчальний рік. Були нагороджені грамотами переможці предметних районних олімпіад, конкурсів, а також вручені похвальні листи учням за відмінні успіхи у навчанні.

І ось хвилю ... Читати далі »

Переглядів: 383 | Додав: shkola | Дата: 19.08.2016 | Коментарі (0)

 27 травня 2016 року у нашій школі відбулася радісна й водночас сумна подія – свято прощання з початковою школою, з першою вчителькою Вишньовською Ольгою Петрівною, яка навчала дітей читати, писати, рахувати, а головне – дружити, поважати та допомагати один одному.

Учні 4 класу разом із педагогом-організатором Храпливою Аллою Петрівною підготували чудове дійство, де лунали веселі та сумні вірші присвячені класоводам, вчителям, батькам, пісні, виступ першої вчительки, адміністрації школи.

Усі учні 4 класу були нагороджені дипломами випускника початкової школи. Діти подякували вчителям і батькам за добросовісну допомогу, щиру підтримку, неабияку силу волі, за відчайдушне терпіння та  наснагу.

Завершилось свято ліричним прощальним вальсом.

Сумувати ніколи, адже попереду літні канікули, літо, відпочинок! А далі навчання у середній школі, дорослішання та здійснення мрій!

 

... Читати далі »

Переглядів: 411 | Додав: shkola | Дата: 19.08.2016 | Коментарі (0)

Учні 3  класу зі своїм класоводом Хомою Галиною Миколаївною підготували  святкове дійство  «Дзвенить струмочком рідна мова».     

    Діти розповідали  легенди про Україну, мову, українську пісню. Цікавими були і загадки про рідну мову. Славиться Україна своєю піснею, тож  свято супроводжувалося чудовими  піснями у виконанні школяриків.

    І ніби настановою для нас усіх линули слова:

             То ж мову вчи і прислухайся,

            До того як вона звучить.

            І розмовляти так старайся,

            Щоб всім хотілось її вчить.

          ... Читати далі »

Переглядів: 403 | Додав: shkola | Дата: 19.08.2016 | Коментарі (0)

Цьогоріч свято Матері відзначали у школі, церкві та будинку культури.

     8 травня 2015 року учні нашої школи, спільно з Марійською дружиною, що діє  при  церкві Святої Покрови  у селі Трибухівцях,  відсвяткували свято Матері. 12 травня учні 5 класу зі своїм класним керівником  Ковтуцькою Ольгою Дмитрівною підготували виховний захід «Ми Матір називаємо святою», а 15 травня це свято відбулося у будинку культури.

      Учасники свята вшанували  жінку-Матір, Богородицю та Україну, як триєдиний  символ всеохоплюючої любові, віри й надії. Адже саме вони є тими чистими джерелами, з котрих людина живиться від першого свого подиху на цьому світі до останніх днів життя.

Діти вітали своїх матусь веселими танцями, ніжними ліричними піснями і щирими віршами, дарували  квіти, висловлюючи їм свою щиру любов і повагу.

... Читати далі »

Переглядів: 375 | Додав: shkola | Дата: 19.08.2016 | Коментарі (0)

6 травня 2016  року у 1 класі відбулося традиційне свято - свято Букваря( класовод Сталена Людмила Михайлівна). Першокласники прощалися зі своїм першим і головним підручником - Буквариком. 

        До цього свята діти старанно готувалися. Прийшли на свято вчителі, учні, батьки, бабусі, дідусі, братики і сестрички.

Першокласники  представляли  веселу Абетку.Кожна дитина з радістю розповідала про значення і цінність кожної літери. Діти читали вірші, співали пісні, танцювали. У гості завітали казкові герої: Лисичка, Вовк і Баба Яга.
На святі  діти познайомилися з новими друзями: Читанкою, Математикою та  Рідною мовою.Завітав  на свято і Букварик,  якому  діти пообіцяли навчатися лише на «відмінно».

 

... Читати далі »

Переглядів: 356 | Додав: shkola | Дата: 19.08.2016 | Коментарі (0)

В історії нашого народу є чимало скорботних дат, спогад про які пронизує серце гострим болем. Одна з них — 26 квітня 1986 року.  Цього року виповнюється 30 років з моменту страшної техногенної катастрофи й величезної екологічної біди світового масштабу на Чорнобильській АЕС. Вона забрала життя багатьох людей, завдала шкоди здоров’ю мільйонів українців, її наслідки ще відчуватимуть на собі майбутні покоління.

      26 квітня у нашій школі було проведено лінійку пам`яті

« І гіркота пече полинна», присвячена  30-им   роковинам Чорнобильської  катастрофи. Учні школи та вчителі зібралися в актовій залі, де було створено тематичну виставку «Твій біль, Україно, дзвони Чорнобиля».  Моторошні картини трагедії, ікона, свічки…

      Учитель географії Вітко Людмила Богданівна підготувала інформаційні повідомлення про чорнобильську трагедію. Учні 9&nb ... Читати далі »

Переглядів: 425 | Додав: shkola | Дата: 19.08.2016 | Коментарі (0)

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Серпень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz