Кожен з нас хоча б раз у житті пробував піцу. Для когось таке блюдо стало справжнім задоволенням, для когось - можливістю перекусити, а хтось любить перетворювати приготування піци в справжнє мистецтво. Не дивно, адже насправді існує більше 200 рецептів цієї, здавалося б, нехитрої страви.
Тісто для приготування піци може бути як дріжджовим так і бездріжджовим . На перше потрібно більше часу, хоча і використовують його частіше. Начинка для піци не представляє особливої складності, але тут знадобиться фантазія. Сюди ж можна додати все що завгодно! Головне не перестаратися і стежити, щоб всі продукти поєднувалися один з одним.
Піцу зазвичай беруть руками і відкушують маленькі шматочки. Тому на столі обов'язково повинні бути в наявності серветки. Краще всього подавати піцу відразу ж після приготування. Але хто знає? - Можливо, хтось любить і холодний варіант.
Зовсім не складно придумати свій власний рецепт приготування піци і перетворити це просте блюдо у справжнє мистецтво. Саме це і зробили учні 9 класу на уроці трудового навчання разом з вчителем Дутчак Людмилою Іванівною. Вони випікали піцу за власним рецептом. Результатом були задоволені усі. МОЛОДЦІ!
|