Середа, 24.04.2024, 04:33
Вітаю Вас Гість | RSS

Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів с. Личківці

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2018 » Березень » 23 » Районний семінар педагогів -організаторів
10:09
Районний семінар педагогів -організаторів

27 лютого 2018 року на базі загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів с. ЛичківціГусятинського району відбувся районний семінар педагогів-організаторів на тему:«Технології активізації діяльності органів учнівського самоврядування».

Директор школи Шовдра Є.В. зробила екскурс рідною школою, розказала про навчальну та виховну роботу. Привітали гостей наші четвертокласники.

Методист РЦДЮТ Лахман Н.Д. розглянула питання співпраці педагога – організатора з органами учнівського самоврядування в розвитку лідерських якостей та творчих здібностей школярів.

Нові методи роботи та новітні технології з органами учнівського самоврядуванняпоказала педагог-організатор Храплива А.П. Присутні мали можливість переглянути презентацію «Учнівське самоврядування загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів с. Личківці», яку у цікавій формі представили члени шкільної президентської служби.

Практичний психолог Попчук С.Я. провела тренінг на виявлення лідерських якостей у школярів.

У фойє коридору педагоги-організатори району, районний методист Зубрицька Л.М., методисти РЦДЮТ переглянули виставки: «Творчість наших школярів», «Роботи випускників Наталії та Володимира Семаків» та книжкову виставку «Від Богдана до майдану». Справжнього колориту під час перегляду додав юний саксафоніст, учень 9 класу Град Андрій.

В актовій залі педагоги-організатори району поринули у віртуальну подорож «Від козаччини до сучасності», яку підготували педагог-організатор Храплива А.П., заступник директора з виховної роботи Бориско М.М. та учитель музики Вонс О.О.

Захід був поділений на сторінки:«Запорізькі козаки - наша слава навіки!», «Квіти у полі, там де Крути…», «Вклонімося священним могилам героїв, які віддали за нас молодече життя», «Небесна сотня – безневинна жертва…».

Учні розповілипро історію України, про славне українське козацтво , про становлення Української держави, про Героїв Крут, що своєю кров’ю окропили святу землю в боротьбі за волю України. Згадали тих борців, що були організаторами боротьби на наших теренах і їх подвиги вписалися золотими літерами в історію Української Повстанської Армії.Не забули і майдан Гідності, де молодь, студенти, школярі виборювали свою гідність, та Небесну Сотню.

Захід закінчився такими словами:

Будуймо єдності мости

У пам’ять тих, котрі заснули.

Ми, всі живі, щоб не забули

Усіх усопших вояків

І до послідніх ген віків.

Ви - наші зорі, дар, світила,

Щоб Вами й миром заясніла

Наша Україна!!!

Переглядів: 323 | Додав: shkola | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz