Книги – кращий тренажер для мозку. Вони допомагають розвивати нашу увагу та пам'ять, спонукають навчитися правильно і грамотно висловлювати свої думки, з них можна черпати безліч ідей. Але суть одна – читання робить нас кращими! Учні 2 класу разом з класним керівником Бориско Марією Михайлівною та педагогом-організатором Гаврилюк Олесею Михайлівноюдолучилися до шкільного флешмобу "Я люблю книги".
Читання книг стимулює розумову діяльність людини, покращує пам'ять і підвищує творчий потенціал. Книжка може надихнути на створення проєктів, ідей або отримання будь-якого іншого цінного досвіду. Учні 4 класу разом з класним керівником Сталеною Людмилою Дмитрівною долучилися до шкільного флешмобу "Я люблю книги".
Книга супроводжує людину протягом усього життя: перші книги — альбоми казок, дитячі вірші. Книги — наші вірні порадники, вони вчать нас мислити, відкривають нам невідоме. А тому роль книги в житті людини дуже велика: своїй грамотності, освіченості ми зобов'язані книзі. Вона вчить бути чесними, працьовитими, любити свій край, поважати людей. Книга переносить нас в інші країни, епохи. Учні 1 класу разом з класним керівником Чорній Ганною Михайлівною та педагогом-організатором Гаврилюк Олесею Михайлівною поділилися своїми улюбленими книгами.
- Щосекунди у світі використовують 160 000 пакетів;
- Щороку до океану потрапляє 8 млн тонн пластику, який вбиває 1 мільйон тварин;
- Середній час використання пакету – 20 хвилин, а розкладається він понад 100 років.
Учні 9 класу під час вивчення теми "Поліетилен" дійшли висновку, що ХХІ століття - століття полімерів і наша планета задихається від пластику. Їй терміново потрібна допомога! З цією метою вони запустили у соціальних мережах флешмоб ... Читати далі »
9 лютого весь світ відзначає Міжнародний день піци. У тому вигляді, в якому ми знаємо і любимо піцу, вона вперше з'явилася в Неаполі (Італія), ще в 1830-ті роки.
Однак деякі кулінарні експерти запевняють, що її історія налічує тисячоліття, адже коржами з начинками ласували ще в античні часи.
Піца – така дивовижна страва, що дбайливо приготована власноруч смакуватиме не менше, аніж у піцерії. Головне знати кілька секретів приготування тіста і томатного соусу. А начинки можна міксувати на свій смак.